Donderdag 12 augustus: Gotcha

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 22:24

Hey lieve mama's, papa's, broer, zussen, plus-mama's, plus-papa's, neven, nichten, bomma's, bompa's, nonkels, tantes, lezers, volgers, influencers, bloggers, vloggers en social media-freaks, ...

Vandaag was opnieuw een normale dag (voor zoverre 'normaal' een woord is dat op ons danskamp thuishoort...), maar alle dansers konden opnieuw oefenen voor hun choreo en alle pretkampers konden opnieuw spelen, knutselen, dansen en werken aan de grote show!

Ware het niet, dat er vandaag een GOTCHA-spel werd gespeeld met alle bootcampers en alle leiding. Dit betekent dat elke deelnemer een briefje krijgt met de naam van de persoon die hij/zij moet vermoorden (opgelet: je moet helemaal ALLEEN zijn met je target in één ruimte, om hem te kunnen/mogen vermoorden). Dus niemand durfde nog alleen op het terrein rondlopen. Iedereen was achterdochtig want iedereen kan jouw moordenaar zijn. Niemand vertrouwde nog iemand, achterdochtige blikken werden uitgewisseld... Wanneer je dan tóch je target vermoord had, moest die zijn/haar kaartje met de naam van hun target aan jou geven, zodat jij aan je volgende slachtoffer kon beginnen. Het spel eindigde pas wanneer er één overwinnaar was... En het was een mooie overwinning ;-)

Tie-dye werd ook op groot gejuich onthaald door onze kampers. Iedereen haalde de witte t-shirt boven, zodat het gewenste patroon kon worden ontworpen. Het resultaat zien we morgen!!

We aten 's middags trouwens hot-dogs, 's avonds lekkere BBQ en smulden heerlijke brownies als dessert!

Moe, tevreden en voldaan ...

Slaapwel  xx


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.