Dinsdag 10 augustus

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 23:47

Opnieuw een ge-wel-dige dag, terwijl de zon kwam piepen!

Alle aanwezigen hebben goed geslapen, zelfs diegenen die 's avonds in de duinen een extra hoofdstuk aan de dag hadden toegevoegd... ;-)

Na een stevige ochtendgym en een lekker ontbijt, konden alle teams en alle pretkampers aan een nieuwe dag beginnen. Er werden nieuwe hoofdstukken geoefend voor de show, nieuwe danspassen geleerd, nieuwe choreo's getraind en leuke momenten gemaakt!

We hebben genoten van de zonnestralen en dat gaf iedereen nieuwe, verse moed om aan de volgende opdrachten te kunnen beginnen. Knutselen, dansen, genieten van de zon, spelen, lopen, tikkertje, kringspelletjes en heel veel lachen!

Alle kids genieten van jullie lieve berichtjes, jullie kleine tekstjes... Ze komen telkens kijken aan het grote raam (waar alle tekstjes ophangen) of er al nieuwe berichtjes bijkomen zijn. Dus: zeg het voort en stuur lekker veel berichtjes voor iedereen!

De chaos-quiz was pure chaos! Lachen, gieren, brullen ...!

Er zijn tot op vandaag géén eetproblemen, met niemand. Iedereen eet flink z'n bord leeg, en dingen die ze niet zo graag lusten, worden wél geproefd. Dus wij zijn als docenten en monitors héél tevreden met de tafelmomenten van alle kids.

Er wordt ook enorm véél gegeten. We hebben hier kids die niet drie, maar wel vier keer terugkomen voor een nieuwe portie. Niet enkel omdat wij hier kunnen genieten van een top-ploeg aan koks en hulpkoks, maar evenzeer omdat iedereen véééééél energie verbruikt en het lekkere eten de honger vult!

Ziezo, we kruipen onze bedjes in en kijken al enorm uit naar morgen!

Slaapwel  xx


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.