Maandag 9 augustus 2021

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 23:33

Onze eerste volledige dag!

Het BOOTCAMP was er gisteren al stevig ingevlogen met conditietesten, dus vandaag is er gestart met de nieuwe choreo's voor beide teams. Aan de roze blos op hun wangen, natte haren en big smile te zien, was het een zeer vermoeiende, maar superleuke dag. De wedstrijdchoreo's zijn weer een niveau hoger, dus werken geblazen!

Het was zeer wisselvallig weer vanochtend met fikse regenbuien afgewisseld met af en toe wat zon, dus is iedereen vandaag op locatie gaan dansen. Hetzij binnen, hetzij onder een afdak. Het tijdperk (thema) van vandaag kan je misschien al raden door bovenstaande foto :-) Er waren robotten, aliens, en er was veel geTIK en geTOK. Maar meer kunnen we jullie natuurlijk nog niet verklappen. 

Vanmiddag stond er rosbief met erwtjes, boontjes en gratin patatjes op het menu, gevolgd door een kiwi. Geen eetproblemen, iedereen likte zowaar zijn/haar bord af en 4 keer terug aanschuiven voor een extra portie was geen uitzondering. 

Ook de eerste strafpotten zijn uitgedeeld vandaag. Ik zie al enkele ouders fronsen: "strafpot?!" Ja hoor! STRAFPOT. Dat is al jaren een vaste - zeer leuke - waarde in ons danskamp. Kinderen maken zelf opdrachten, die worden in een pot gegooid en als er iemand te laat beneden is, tijdens het eten naar het toilet gaat of iets anders, mag je een straf (lees: opdracht) uit de pot halen. Dus als je je kind met al haar/zijn kledij omgekeerd  ziet op een foto kan dat goed een strafpot opdracht zijn. Keep your eyes open! :-)))

In de namiddag stonden er spelletjes op het programma en macramé. 

Het avondeten was lasagne. Nomnomnomnomnom!! 
We hebben eigenlijk - tot hiertoe - géén moeilijke eters bij! En als ze dan al eens iets niet lusten, wordt er kei flink geproefd, zonder drama en gedoe. (woehoew!!!!!!)

Maar... vanavond was het dan zover. De eerste kamer die een feestje organiseerde en dus rondjes kon gaan lopen in de duinen. Pubers, pubers, pubers, ze leren het nooit hé :-))))) Gibberen en giechelen, natte zandvoeten en enkele rondjes later liggen ze al lang terug te knorren en was het "feestje op de kamer" toch niet zo'n goed idee :-))) 

Morgen staat er weer veel leuks op het programma, dus ook wij kruipen onder de wol!

Slaapwel, veel liefs en tot morgen!

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Britt
een jaar geleden

Dag Alyssa,
Goed gelopen s’avonds in de duinen!? Of ben je er deze keer eens niet bij🤔🤪
Het kan in elk geval maar leuk geweest zijn!!!
Nog veel plezier xxx mama